LegekædenNina Bendixen

Bøger skrevet af Nina Bendixen

Læs mere om Nina Bendixen
1 produkter
1 produkter
Hvorfor planter vi ikke bare en masse træer?
Hvorfor planter vi ikke bare en masse træer?Margrethe Brun Hansen
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Hvorfor planter vi ikke bare en masse træer?

Mere om Nina Bendixen

Der findes forskellige bøger skrevet af Nina Bendixen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klimaforandringer" udgivet af ForlagetEpsilon.dk - "Klimaet" udgivet af ForlagetEpsilon.dk

Mere om Nina Bendixens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Nina Bendixen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra - som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: ForlagetEpsilon.dk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klimaforandringer" af Nina Bendixen

"Klimaforandringer" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er ForlagetEpsilon.dk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Klimaet" af Nina Bendixen

Det er muligt at købe Nina Bendixens "Klimaet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er ForlagetEpsilon.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Bendixen