LegekædenMorten Dürr og Bo Skjoldborg

Bøger skrevet af Morten Dürr og Bo Skjoldborg

Læs mere om Morten Dürr og Bo Skjoldborg
1 produkter
1 produkter
Jagten på den talende hund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jagten på den talende hundMorten Dürr
297,46 DKK
Paperback
(2)
Jagten på den talende hund

Mere om Morten Dürr og Bo Skjoldborg

Der er kun én bog af Morten Dürr og Bo Skjoldborg tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Jagten på den talende hund". Det er Forlaget Plot, der har publiceret den på dansk. "Jagten på den talende hund" er desuden en del af serien "Gratis penge".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jagten på den talende hund" af Morten Dürr og Bo Skjoldborg

Det er muligt at købe Morten Dürr og Bo Skjoldborgs "Jagten på den talende hund" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Gratis penge". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Plot.

Endnu en af Morten Dürr og Bo Skjoldborg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Dürr og Bo Skjoldborg