LegekædenMilja Praagman

Bøger skrevet af Milja Praagman

Læs mere om Milja Praagman
2 produkter
2 produkter
Jeg ønsker mig en hest
Jeg ønsker mig en hestGideon Samson
359,95 DKK
Hardback
(0)
Jeg ønsker mig en hest
Hvad jeg synes er smukt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad jeg synes er smuktMilja Praagman
298,76 DKK
Hardback
(0)
Hvad jeg synes er smukt

Mere om Milja Praagman

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Milja Praagman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Praagmans bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad jeg synes er smukt" udgivet af Turbine - "Forglem mig ej" udgivet af Turbine - "Mor, hvad er det?" udgivet af Turbine - "Til dig" udgivet af Turbine - "Klara klip-klip" udgivet af Turbine

Bøger af Milja Praagman

Milja Praagman har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Milja Praagman kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Praagman er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Turbine.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvad jeg synes er smukt" af Milja Praagman

Det er muligt at købe Milja Praagmans "Hvad jeg synes er smukt" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Milja Praagman "Forglem mig ej"

"Forglem mig ej" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Milja Praagman