LegekædenMikkel Stolt

Bøger skrevet af Mikkel Stolt

Læs mere om Mikkel Stolt
1 produkter
1 produkter
Pendulet i Portugal
Pendulet i PortugalMikkel Stolt
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Pendulet i Portugal

Mere om Mikkel Stolt

Der findes en del bøger fra Mikkel Stolt tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Stolts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Åndssvage ozelot" udgivet af Byens Forlag - "Tom Waits og mig" udgivet af Politisk Revy - "Åndssvage ozelot" udgivet af Byens Forlag - "Skærm" udgivet af Byens Forlag - "Fra sans og (essay-)samling" udgivet af Fenris Film & Multimedia - "Bacon i bagagen" udgivet af Fenris Film & Multimedia - "Bacon i bagagen" udgivet af Fenris Film & Multimedia

Bøger af Mikkel Stolt

Du kan finde syv bøger af Mikkel Stolt her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mikkel Stolt kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Stolt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Åndssvage ozelot" af Mikkel Stolt

Det er muligt at købe Mikkel Stolts "Åndssvage ozelot" som ebog. "Åndssvage ozelot" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.

"Tom Waits og mig" af Mikkel Stolt

Hos Bog & idé er "Tom Waits og mig" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Stolt