LegekædenMike Smith

Bøger skrevet af Mike Smith

Læs mere om Mike Smith
1 produkter
1 produkter
Bussen med hundrede etager
TILBUD
Bussen med hundrede etagerMike Smith
103,96 DKK129,95 DKK
Indbundet
(0)
Bussen med hundrede etager

Mere om Mike Smith

Hvis du leder efter en bog skrevet af Mike Smith, tilbyder vi et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Smiths udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stemmehøring" udgivet af PsykoVision - "The THRIVE approach til mental velbefindende" udgivet af PsykoVision - "Selvskadende adfærd" udgivet af PsykoVision - "Førstehjælp ved psykoser" udgivet af PsykoVision

Bøger af Mike Smith

Mike Smith har fire bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Smith som hæftet. Smiths bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af PsykoVision.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mike Smiths "Stemmehøring"

Hos Bog & idé er "Stemmehøring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er PsykoVision, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"The THRIVE approach til mental velbefindende" af Mike Smith

Hos Bog & idé er "The THRIVE approach til mental velbefindende" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af PsykoVision.
Detaljer
Fulde navn:
Mike Smith