LegekædenMick Jackson

Bøger skrevet af Mick Jackson

1 produkter
1 produkter
Den røde kælk
Den røde kælkMick Jackson
379,95 DKK
Hardback
(0)
Den røde kælk

Mere om Mick Jackson

Mick Jackson har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jackson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tunnelmageren" udgivet af Rosenkilde - "Fem Drenge" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Tunnelmageren" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Fem drenge" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Bøger af Mick Jackson

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Mick Jackson hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Mick Jackson bøger i et udvalg af formater. Jacksons bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tunnelmageren" af Mick Jackson

"Tunnelmageren" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Fem Drenge" af Mick Jackson

Det er muligt at købe Mick Jacksons "Fem Drenge" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mick Jackson