LegekædenMick Inkpen

Bøger skrevet af Mick Inkpen

1 produkter
1 produkter
Fru Sorthat
Fru SorthatChloë og Mick Inkpen
49,95 DKK
Indbundet
(0)
Fru Sorthat

Mere om Mick Inkpen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Mick Inkpen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Inkpen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fru Sorthat" udgivet af Flachs - "Gummisko's chokoladedag " udgivet af Klematis - "Skippers dag i sneen " udgivet af Sesam - "Din bedste ven" udgivet af Flachs

Mere om Mick Inkpens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Mick Inkpen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Inkpen som indbundet. Inkpens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mick Inkpens "Fru Sorthat"

"Fru Sorthat" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

Mick Inkpen "Gummisko's chokoladedag "

"Gummisko's chokoladedag " findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Klematis, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mick Inkpen