LegekædenMichael Peinkofer

Bøger skrevet af Michael Peinkofer

Læs mere om Michael Peinkofer
1 produkter
1 produkter
I raptorernes kløer
I raptorernes kløerMichael Peinkofer
379,95 DKK
Hardback
I raptorernes kløer

Mere om Michael Peinkofer

Der er mange bøger skrevet af Michael Peinkofer til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Peinkofer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ORK-sagaen 3 - Orkjægeren" udgivet af Forlaget Comic Factory - "Shakara" i serien "ORK-sagaen" udgivet af Forlaget Comic Factory - "Orkbrødrene " i serien "ORK-sagaen" udgivet af Forlaget Comic Factory - "Stjerneridderne - RoboTroxerne angriber" i serien "Stjerneridderne" udgivet af Turbine - "Stjerneridderne - stjerneborgen i rummet" i serien "Stjerneridderne" udgivet af Turbine - "Pirotter! Fanget på Rattuga" i serien "Pirotter!" udgivet af Turbine - "Grifonia - i griffens verden" i serien "Grifonia" udgivet af Flachs - "Pirotter! - under sort flag" i serien "Pirotter!" udgivet af Turbine

Mere om Michael Peinkofers bøger

Michael Peinkofer har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Peinkofers bøger kommer i flere forskellige formater. Peinkofer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Peinkofers "ORK-sagaen 3 - Orkjægeren"

Hos Bog & idé er "ORK-sagaen 3 - Orkjægeren" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Comic Factory.

Michael Peinkofer "Shakara"

Det er muligt at købe Michael Peinkofers "Shakara" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er med i serien "ORK-sagaen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Comic Factory.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Peinkofer