LegekædenMia Lyhne

Bøger skrevet af Mia Lyhne

Læs mere om Mia Lyhne
2 produkter
2 produkter
Ferieklar
FerieklarThomas Skov
229,95 DKK
Indbundet
(1)
Ferieklar
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stortTrine Bundsgaard
229,95 DKK
Indbundet
(2)
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort

Mere om Mia Lyhne

Mia Lyhne har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Lyhne.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ferieklar" udgivet af CARLSEN - "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" udgivet af CARLSEN - "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" udgivet af CARLSEN

Mia Lyhnes bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Mia Lyhne hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Mia Lyhne kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Lyhne er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af CARLSEN.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ferieklar" af Mia Lyhne

"Ferieklar" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.

"Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" af Mia Lyhne

Det er muligt at købe Mia Lyhnes "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Lyhne