LegekædenMette Popp-Madsen

Bøger skrevet af Mette Popp-Madsen

1 produkter
1 produkter
Kroppens ABC
Kroppens ABCAnnette Carlsen
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Kroppens ABC

Mere om Mette Popp-Madsen

Der er blot én bog af Mette Popp-Madsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kroppens ABC". Det er Forlaget Fibonacci, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Popp-Madsens "Kroppens ABC"

"Kroppens ABC" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fibonacci.

Endnu en af Mette Popp-Madsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Popp-Madsen