LegekædenMartine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger

Bøger skrevet af Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger

Læs mere om Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger
1 produkter
1 produkter
Hvor kommer du rigtigt fra?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor kommer du rigtigt fra?Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Hvor kommer du rigtigt fra?

Mere om Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger

Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Hvor kommer du rigtigt fra?". Den er udgivet af Rebel With a Cause på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spangers "Hvor kommer du rigtigt fra?"

Det er muligt at købe Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spangers "Hvor kommer du rigtigt fra?" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rebel With a Cause.

Endnu en af Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger