LegekædenMartin Kreisberg

Bøger skrevet af Martin Kreisberg

Læs mere om Martin Kreisberg
1 produkter
1 produkter
Zuma, Delaney og de andre store løver
Zuma, Delaney og de andre store løverSebastian Dorset
299,95 DKK
Hardback
(0)
Zuma, Delaney og de andre store løver

Mere om Martin Kreisberg

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Martin Kreisberg. Det er "Zuma, Delaney og de andre store løver". Det er Our Sporting Heritage, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Kreisbergs "Zuma, Delaney og de andre store løver"

Hos Bog & idé er "Zuma, Delaney og de andre store løver" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Our Sporting Heritage, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Kreisberg