LegekædenMarta Palazzesi

Bøger skrevet af Marta Palazzesi

Læs mere om Marta Palazzesi
2 produkter
2 produkter
Den unge Lupins eventyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den unge Lupins eventyrMarta Palazzesi
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Den unge Lupins eventyr
Drengen og ulven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drengen og ulvenMarta Palazzesi
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Drengen og ulven

Mere om Marta Palazzesi

Marta Palazzesi har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Palazzesis bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den unge Lupins eventyr" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Drengen og ulven" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Marta Palazzesis bøger

Marta Palazzesi har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Palazzesi fås blot som hæftet. Bøgerne af Palazzesi er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den unge Lupins eventyr" af Marta Palazzesi

Hos Bog & idé er "Den unge Lupins eventyr" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Marta Palazzesi "Drengen og ulven"

Hos Bog & idé er "Drengen og ulven" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Marta Palazzesi