LegekædenMarie Ladefoged

Bøger skrevet af Marie Ladefoged

Læs mere om Marie Ladefoged
1 produkter
1 produkter
Vejen til Kembri
Vejen til KembriMarie Ladefoged
99,95 DKK
Hæftet
Vejen til Kembri

Mere om Marie Ladefoged

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Marie Ladefoged. På listen nedenfor finder du de nyeste af Ladefogeds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderskibet" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Moderskibet" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Rejsen til Skyway" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Stik" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag

Bøger skrevet af Marie Ladefoged

Der er fire tilgængelige udgivelser af Marie Ladefoged hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Ladefogeds bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Ladefoged er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marie Ladefogeds "Moderskibet"

"Moderskibet" kan købes som ebog. Med "Moderskibet" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Marie Ladefoged "Moderskibet"

"Moderskibet" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Ladefoged