LegekædenMaria Isabel Sánchez Vegara

Bøger skrevet af Maria Isabel Sánchez Vegara

Læs mere om Maria Isabel Sánchez Vegara
2 produkter
2 produkter
Anne Frank
TILBUD
Anne FrankMaria Isabel Sanchez Vegara
119,96 DKK149,95 DKK
Hardback
(3)
Anne Frank
David Bowie
TILBUD
David BowieMaria Isabel Sanchez Vegara
119,96 DKK149,95 DKK
Hardback
(5)
David Bowie

Mere om Maria Isabel Sánchez Vegara

Maria Isabel Sánchez Vegara har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vegaras bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anne Frank" i serien "Små mennesker, store drømme" udgivet af Forlaget Albert - "David Bowie" i serien "Små mennesker, store drømme" udgivet af Forlaget Albert

Bøger af Maria Isabel Sánchez Vegara

Du kan finde to bøger af Maria Isabel Sánchez Vegara her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde Vegaras bøger som hardback. Bøgerne af Vegara er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Forlaget Albert.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Maria Isabel Sánchez Vegaras "Anne Frank"

"Anne Frank" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er en del af Vegaras serie "Små mennesker, store drømme". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Albert.

Maria Isabel Sánchez Vegara "David Bowie"

Hos Bog & idé er "David Bowie" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er med i Vegaras serie "Små mennesker, store drømme". Det er Forlaget Albert, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Isabel Sánchez Vegara