LegekædenMarco Antonio Coelho Bortoleto

Bøger skrevet af Marco Antonio Coelho Bortoleto

Læs mere om Marco Antonio Coelho Bortoleto
1 produkter
1 produkter
Cirkus kommer til byen
Cirkus kommer til byenMarco Antonio Coelho Bortoleto
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Cirkus kommer til byen

Mere om Marco Antonio Coelho Bortoleto

Marco Antonio Coelho Bortoleto har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Cirkus kommer til byen". Den er udgivet af Historia Forlag på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marco Antonio Coelho Bortoletos "Cirkus kommer til byen"

Det er muligt at købe Marco Antonio Coelho Bortoletos "Cirkus kommer til byen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marco Antonio Coelho Bortoleto skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marco Antonio Coelho Bortoleto