LegekædenMåns Jonasson

Bøger skrevet af Måns Jonasson

Læs mere om Måns Jonasson
1 produkter
1 produkter
Fremtidsbogen
FremtidsbogenEmily Ryan
149,95 DKK
Indbundet
(2)
Fremtidsbogen

Mere om Måns Jonasson

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Måns Jonasson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jonassons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremtidsbogen" udgivet af Gyldendal - "Fremtidsbogen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Måns Jonasson

Du kan finde to bøger af Måns Jonasson her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Måns Jonasson kan købes i udvalgte formater. Jonassons bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fremtidsbogen" af Måns Jonasson

"Fremtidsbogen" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Fremtidsbogen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fremtidsbogen" af Måns Jonasson

"Fremtidsbogen" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Måns Jonasson