LegekædenMads Steffensen

Bøger skrevet af Mads Steffensen

1 produkter
1 produkter
Drengene fra bataljon 6-46
TILBUD
Drengene fra bataljon 6-46Mads Steffensen
100,00 DKK149,95 DKK
Indbundet
(2)
Drengene fra bataljon 6-46

Mere om Mads Steffensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Mads Steffensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Steffensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ikke et ord om Preben" udgivet af People'sPress - "Drengene fra bataljon 6-46" udgivet af Politikens Forlag - "Drengene fra bataljon 6-46" udgivet af Politikens Forlag - "Drengene fra bataljon 6-46" udgivet af Politikens Forlag - "Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning" i serien "Mads & monopolet" udgivet af People’sPress - "Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves" udgivet af People's - "Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves" udgivet af People'sPress - "Aldeles fremragende" udgivet af People'sPress - "Mads & Monopolet - aldeles fremragende" udgivet af DR¤People'sPress - "Mads & Monopolet" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Drengene fra Bataljon 6-46" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Mads Steffensen

Du kan bestille 11 bøger af Mads Steffensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Steffensens bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Steffensen skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ikke et ord om Preben" af Mads Steffensen

Det er muligt at købe Mads Steffensens "Ikke et ord om Preben" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Mads Steffensen "Drengene fra bataljon 6-46"

Det er muligt at købe Mads Steffensens "Drengene fra bataljon 6-46" som ebog. Hvis du køber "Drengene fra bataljon 6-46" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Steffensen