LegekædenLydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume

Bøger skrevet af Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume

3 produkter
3 produkter
Den grimme ælling
Den grimme ællingLydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume
129,95 DKK
Hardback
(0)
Den grimme ælling
Prinsessen på ærten
Prinsessen på ærtenLad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt
129,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsessen på ærten
Kejserens nye klæder
Kejserens nye klæderLad "Røde fra Matador" læse eventyret højt for dit barn
129,95 DKK
Hardback
(0)
Kejserens nye klæder

Mere om Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume

Der er flere bøger skrevet af Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Willaumes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kejserens nye klæder" udgivet af GivingTales - "Prinsessen på ærten" udgivet af GivingTales - "Den grimme ælling" udgivet af GivingTales

Mere om Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaumes bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Willaumes bøger fås blot som hardback. Bøgerne af Willaume er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af GivingTales.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kejserens nye klæder" af Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume

Det er muligt at købe Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaumes "Kejserens nye klæder" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GivingTales.

"Prinsessen på ærten" af Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume

Det er muligt at købe Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaumes "Prinsessen på ærten" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GivingTales.
Detaljer
Fulde navn:
Lydbog oplæst af skuespiller Alexandre Willaume