LegekædenLucy Iveson

Bøger skrevet af Lucy Iveson

Læs mere om Lucy Iveson
1 produkter
1 produkter
Modehuset 1: Pynt og pailletter
Modehuset 1: Pynt og pailletterLucy Iveson
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Modehuset 1: Pynt og pailletter

Mere om Lucy Iveson

Du kan kun finde en enkelt bog af Lucy Iveson her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Modehuset 1: Pynt og pailletter". Den er udgivet af Gads Børnebøger på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lucy Ivesons "Modehuset 1: Pynt og pailletter"

"Modehuset 1: Pynt og pailletter" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Børnebøger.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lucy Iveson