LegekædenLotte Erstling

Bøger skrevet af Lotte Erstling

Læs mere om Lotte Erstling
1 produkter
1 produkter
Koalaen Mathildas flyvetur
Koalaen Mathildas flyveturLotte Erstling
169,95 DKK
Hardback
Koalaen Mathildas flyvetur

Mere om Lotte Erstling

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Lotte Erstling. Bogen hedder "Pindsvinet Huggie". Det er Saxo Publish, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pindsvinet Huggie" af Lotte Erstling

Det er muligt at købe Lotte Erstlings "Pindsvinet Huggie" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saxo Publish.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Erstling