LegekædenLise Qvistgaard

Bøger skrevet af Lise Qvistgaard

Læs mere om Lise Qvistgaard
1 produkter
1 produkter
I Kongens by
BOEGERTILSTAERKPRIS
I Kongens byLise J. Qvistgaard
84,96 DKK
Hardback
(0)
I Kongens by

Mere om Lise Qvistgaard

Du kan kun finde en enkelt bog af Lise Qvistgaard her hos Bog & idé. Bogen har titlen "I Kongens by". Det er Forlaget Elysion, der har publiceret den på dansk. "I Kongens by" er desuden en del af serien "Det gyldne tårn".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Qvistgaards "I Kongens by"

Det er muligt at købe Lise Qvistgaards "I Kongens by" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "Det gyldne tårn". Det er Forlaget Elysion, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lise Qvistgaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Qvistgaard