LegekædenLinea Bjerrum Nielsen

Bøger skrevet af Linea Bjerrum Nielsen

Læs mere om Linea Bjerrum Nielsen
0 produkter

Mere om Linea Bjerrum Nielsen

Hvis du leder efter en bog fra Linea Bjerrum Nielsen, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helvedes forgård" udgivet af Tværveje - "Helvedes forgård" udgivet af Tværveje - "Mareridt" udgivet af Tværveje - "Ankors amulet" udgivet af Tværveje - "Mareridt" udgivet af Tværveje - "Ankors amulet" i serien "Tværveje" udgivet af Tværveje - "Skrive- og læsekultur for børn" udgivet af DreamLitt - "Den Hemmeligste Bog" udgivet af DreamLitt

Linea Bjerrum Nielsens bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Linea Bjerrum Nielsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Linea Bjerrum Nielsen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Linea Bjerrum Nielsens "Helvedes forgård"

Hos Bog & idé er "Helvedes forgård" tilgængelig som ebog. "Helvedes forgård" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Tværveje, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Linea Bjerrum Nielsen "Helvedes forgård"

Hos Bog & idé er "Helvedes forgård" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Tværveje, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linea Bjerrum Nielsen