LegekædenLene Jensen

Bøger skrevet af Lene Jensen

Læs mere om Lene Jensen
0 produkter

Mere om Lene Jensen

Der findes flere bøger fra Lene Jensen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bedstemors guld" udgivet af Skriveforlaget - "Bedstemors Guld" udgivet af Skriveforlaget - "Sygepleje på intensiv" udgivet af Gyldendal - "Strikkede striber, forår" udgivet af AnnetteD - "Strikkede striber, jul" udgivet af AnnetteD - "Fleksible læringsmiljøer" udgivet af Dafolo

Bøger af Lene Jensen

Du kan købe seks bøger af Lene Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Lene Jensen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bedstemors guld" af Lene Jensen

"Bedstemors guld" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Bedstemors guld" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.

Lene Jensen "Bedstemors Guld"

Hos Bog & idé er "Bedstemors Guld" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Jensen