LegekædenLena Jo Hursh

Bøger skrevet af Lena Jo Hursh

Læs mere om Lena Jo Hursh
1 produkter
1 produkter
Edderkoppen der så gerne ville have et kram
BOEGERTILSTAERKPRIS
Edderkoppen der så gerne ville have et kramLena Jo Hursh
124,46 DKK
Hardback
(0)
Edderkoppen der så gerne ville have et kram

Mere om Lena Jo Hursh

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lena Jo Hursh. På listen nedenfor har du de seneste af Hurshs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mord i Ballen Brugs" i serien "Samsø-krimi" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Mord i Ballen Brugs" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Mord i Pillemark" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Mord i Pillemark" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Edderkoppen der så gerne ville have et kys" udgivet af Historia - "Edderkoppen, der ikke ville stå på egne ben" udgivet af Historia - "Børnene der ville sove i telt" udgivet af Historia - "Edderkoppen der ikke ville stå på egne ben" udgivet af Historia

Bøger af Lena Jo Hursh

Lena Jo Hursh har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Hurshs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Hursh er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lena Jo Hurshs "Mord i Ballen Brugs"

Det er muligt at købe Lena Jo Hurshs "Mord i Ballen Brugs" som ebog. "Mord i Ballen Brugs" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Hurshs serie "Samsø-krimi". Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lena Jo Hursh "Mord i Ballen Brugs"

"Mord i Ballen Brugs" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Jo Hursh