LegekædenLaura Dockrill

Bøger skrevet af Laura Dockrill

Læs mere om Laura Dockrill
1 produkter
1 produkter
Læbestiften
TILBUD
LæbestiftenLaura Dockrill
295,96 DKK369,95 DKK
Hardback
(0)
Læbestiften

Mere om Laura Dockrill

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Laura Dockrill. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dockrill.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læbestiften" udgivet af Turbine - "Enormt meget hej" i serien "Darcy Burdock" udgivet af Flachs - "Darcy Burdock " i serien "Darcy Burdock" udgivet af Flachs - "Ha' det hedt, Hades!" i serien "Myt-O-Mania" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Laura Dockrill

Du kan købe fire bøger af Laura Dockrill her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Laura Dockrill bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Dockrill udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Laura Dockrills "Læbestiften"

"Læbestiften" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"Enormt meget hej" af Laura Dockrill

"Enormt meget hej" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er med i Dockrills serie "Darcy Burdock". Det er Flachs, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Dockrill