LegekædenKristine Tiedt

Bøger skrevet af Kristine Tiedt

Læs mere om Kristine Tiedt
1 produkter
1 produkter
Første
BOEGERTILSTAERKPRIS
FørsteKaroline Ferreria
48,95 DKK
Hæftet
(1)
Første

Mere om Kristine Tiedt

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Kristine Tiedt. På listen nedenfor ser du Tiedts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orgasmebogen - En tegneserie om sex og lyst" udgivet af Gyldendal - "Første" udgivet af Lurifaks

Bøger skrevet af Kristine Tiedt

Du kan købe to bøger af Kristine Tiedt her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Tiedts bøger som hæftet. Bøgerne af Tiedt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Orgasmebogen - En tegneserie om sex og lyst" af Kristine Tiedt

Det er muligt at købe Kristine Tiedts "Orgasmebogen - En tegneserie om sex og lyst" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Kristine Tiedt "Første"

"Første" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lurifaks.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Tiedt