LegekædenKornblum

Bøger skrevet af Kornblum

Læs mere om Kornblum
1 produkter
1 produkter
Attila: Agent med bid i
BOEGERTILSTAERKPRIS
Attila: Agent med bid iRosy
84,96 DKK
Indbundet
(0)
Attila: Agent med bid i

Mere om Kornblum

Kornblum har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Attila: Agent med bid i". Det er Forlaget Zoom, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Attila: Agent med bid i" af Kornblum

"Attila: Agent med bid i" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Zoom.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kornblum