LegekædenKlaus Nørgaard Jørgensen

Bøger skrevet af Klaus Nørgaard Jørgensen

Læs mere om Klaus Nørgaard Jørgensen
1 produkter
1 produkter
HoppeGøjsern og hans venner
BOEGERTILSTAERKPRIS
HoppeGøjsern og hans vennerKlaus Nørgaard Jørgensen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
HoppeGøjsern og hans venner

Mere om Klaus Nørgaard Jørgensen

Klaus Nørgaard Jørgensen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jørgensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "HoppeGøjsern og hans venner" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Parkie – dage og Parkie – dage og digte" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Parkie" udgivet af Forlaget mellemgaard

Klaus Nørgaard Jørgensens bøger

Du kan købe tre bøger af Klaus Nørgaard Jørgensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Jørgensens bøger kommer i samtlige formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"HoppeGøjsern og hans venner" af Klaus Nørgaard Jørgensen

Hos Bog & idé er "HoppeGøjsern og hans venner" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Klaus Nørgaard Jørgensen "Parkie – dage og Parkie – dage og digte"

Det er muligt at købe Klaus Nørgaard Jørgensens "Parkie – dage og Parkie – dage og digte" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Parkie – dage og Parkie – dage og digte" på din enhed og begynde at læse. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Nørgaard Jørgensen