LegekædenKlaus Høgh-Lefholm

Bøger skrevet af Klaus Høgh-Lefholm

Læs mere om Klaus Høgh-Lefholm
1 produkter
1 produkter
Pruttedyret Lafunk - og andre af Børges skøre drømme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pruttedyret Lafunk - og andre af Børges skøre drømmeKlaus Høgh-Lefholm
135,96 DKK
Hardback
(0)
Pruttedyret Lafunk - og andre af Børges skøre drømme

Mere om Klaus Høgh-Lefholm

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Klaus Høgh-Lefholm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Høgh-Lefholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pruttedyret Lafunk - og andre af Børges skøre drømme" udgivet af Forlaget Pil - "Stjæleelgen Keld" udgivet af Bog & idé

Bøger af Klaus Høgh-Lefholm

Du kan bestille to bøger af Klaus Høgh-Lefholm her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Klaus Høgh-Lefholm bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Høgh-Lefholm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Klaus Høgh-Lefholms "Pruttedyret Lafunk - og andre af Børges skøre drømme"

"Pruttedyret Lafunk - og andre af Børges skøre drømme" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Forlaget Pil, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Klaus Høgh-Lefholm "Stjæleelgen Keld"

Det er muligt at købe Klaus Høgh-Lefholms "Stjæleelgen Keld" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bog & idé.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Høgh-Lefholm