LegekædenKim Larsen

Bøger skrevet af Kim Larsen

Læs mere om Kim Larsen
0 produkter

Mere om Kim Larsen

Der findes flere forskellige bøger fra Kim Larsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helle for - Klods-Hans" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Kim Larsen & Kjukken" udgivet af Kleinerts Musik Forlag - "Så mange var ordene" udgivet af Gyldendal - "Musisk dansk i indskolingen" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Helle for - Hamlet" i serien "Musisk dansk i indskolingen¤Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Musisk dansk i indskolingen" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening

Bøger af Kim Larsen

Du kan købe seks bøger af Kim Larsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Kim Larsen fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Larsen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Larsens "Helle for - Klods-Hans"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Larsen, kan du godt glæde dig. Det er Folkeskolens Musiklærerforening, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kim Larsen "Kim Larsen & Kjukken"

"Kim Larsen & Kjukken" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kleinerts Musik Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Larsen