LegekædenKhaled Joma

Bøger skrevet af Khaled Joma

Læs mere om Khaled Joma
1 produkter
1 produkter
Hvis de lagde skolen ved vandet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvis de lagde skolen ved vandetKhaled Jom‘a
188,95 DKK
Indbundet
(2)
Hvis de lagde skolen ved vandet

Mere om Khaled Joma

Der er blot én bog af Khaled Joma tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hvis de lagde skolen ved vandet". Den er publiceret af Jensen & Dalgaard på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvis de lagde skolen ved vandet" af Khaled Joma

Hos Bog & idé er "Hvis de lagde skolen ved vandet" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Jensen & Dalgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Khaled Joma fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Khaled Joma