LegekædenKevin Smith

Bøger skrevet af Kevin Smith

1 produkter
1 produkter
Hit-Girl: Hævn over Hollywood
Hit-Girl: Hævn over HollywoodKevin Smith
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Hit-Girl: Hævn over Hollywood

Mere om Kevin Smith

Der findes mange bøger af Kevin Smith til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Smiths udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hit-Girl: Hævn over Hollywood" udgivet af Cobolt - "Spider-Man, Black Cat - når mennesket er ondt!" i serien "Marvel Spiderman" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Hit-Girl i Hollywood 4 " i serien "Hit-Girl" udgivet af Cobolt - "Hit-Girl i Hollywood 3" i serien "Hit-Girl" udgivet af Cobolt - "Hit-Girl i Hollywood 2" i serien "Hit-Girl" udgivet af Cobolt - "Hit-Girl i Hollywood 1" i serien "Hit-Girl" udgivet af Cobolt

Kevin Smiths bøger

Kevin Smith har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Smiths bøger fås i samtlige formater. Kevin Smith bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kevin Smiths "Hit-Girl: Hævn over Hollywood"

"Hit-Girl: Hævn over Hollywood" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kevin Smith "Spider-Man, Black Cat - når mennesket er ondt!"

Endnu en af Kevin Smith skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Marvel Spiderman". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Egmont Serieforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Kevin Smith