LegekædenKay Barnham

Bøger skrevet af Kay Barnham

Læs mere om Kay Barnham
0 produkter

Mere om Kay Barnham

Kay Barnham har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Barnham.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "HVAD ER ...? Planter" udgivet af Gads Børnebøger - "HVAD ER ...? Lyd" udgivet af Gads Børnebøger - "HVAD ER ...? Naturkræfter" udgivet af Gads Børnebøger - "HVAD ER ...? Materialer" udgivet af Gads Børnebøger - "HVAD ER ...? Elektricitet" udgivet af Gads Børnebøger - "HVAD ER …? Lys" udgivet af Gads Børnebøger - "Jeg er jaloux!" i serien "Jeg er ..." udgivet af Forlaget Flachs - "Jeg er bekymret!" i serien "Jeg er ..." udgivet af Forlaget Flachs - "Jeg er genert!" i serien "Jeg er ..." udgivet af Forlaget Flachs - "Jeg er bange!" i serien "Jeg er ..." udgivet af Forlaget Flachs - "Jeg er ked af det!" i serien "Jeg er ..." udgivet af Forlaget Flachs

Mere om Kay Barnhams bøger

Kay Barnham har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Barnham som indbundet. Kay Barnham bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kay Barnhams "HVAD ER ...? Planter"

Det er muligt at købe Kay Barnhams "HVAD ER ...? Planter" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Børnebøger.

Kay Barnham "HVAD ER ...? Lyd"

Hos Bog & idé er "HVAD ER ...? Lyd" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Børnebøger.
Detaljer
Fulde navn:
Kay Barnham