LegekædenKatja Frixe

Bøger skrevet af Katja Frixe

Læs mere om Katja Frixe
2 produkter
2 produkter
Simsalahik! Den hikkende heks og den magiske pony
TILBUD
Simsalahik! Den hikkende heks og den magiske ponyKatja Frixe
271,96 DKK339,95 DKK
Hardback
(0)
Simsalahik! Den hikkende heks og den magiske pony
Simsalahik 2: Den hikkende heks og den forsvundne veninde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Simsalahik 2: Den hikkende heks og den forsvundne venindeKatja Frixe
282,16 DKK
Hardback
(0)
Simsalahik 2: Den hikkende heks og den forsvundne veninde

Mere om Katja Frixe

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Katja Frixe på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Frixe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Simsalahik 2: Den hikkende heks og den forsvundne veninde" i serien "Simsalahik" udgivet af Turbine - "Simsalahik! Den hikkende heks og den magiske pony" udgivet af Turbine

Katja Frixes bøger

Der er to tilgængelige bøger af Katja Frixe hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Frixe som hardback. Bøgerne af Frixe er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katja Frixes "Simsalahik 2: Den hikkende heks og den forsvundne veninde"

Det er muligt at købe Katja Frixes "Simsalahik 2: Den hikkende heks og den forsvundne veninde" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er en del af serien "Simsalahik". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Katja Frixe "Simsalahik! Den hikkende heks og den magiske pony"

Hos Bog & idé er "Simsalahik! Den hikkende heks og den magiske pony" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katja Frixe