LegekædenKatherine Starke

Bøger skrevet af Katherine Starke

2 produkter
2 produkter
Pas godt på din hund
Pas godt på din hundKatherine Starke
239,95 DKK
Indbundet
(0)
Pas godt på din hund
Pas godt på din kat
Pas godt på din katKatherine Starke
239,95 DKK
Indbundet
(0)
Pas godt på din kat

Mere om Katherine Starke

Katherine Starke har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Starkes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pas godt på din hund" i serien "Pas godt på" udgivet af Forlaget Flachs - "Pas godt på din kat" i serien "Pas godt på" udgivet af Forlaget Flachs

Katherine Starkes bøger

Der er to tilgængelige bøger af Katherine Starke hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Starke som indbundet. Starkes bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Flachs.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Katherine Starkes "Pas godt på din hund"

Det er muligt at købe Katherine Starkes "Pas godt på din hund" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Pas godt på". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Flachs.

Katherine Starke "Pas godt på din kat"

"Pas godt på din kat" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Pas godt på". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Katherine Starke