LegekædenKatharine Starke

Bøger skrevet af Katharine Starke

2 produkter
2 produkter
Pas godt på din hund
Pas godt på din hundKatherine Starke
239,95 DKK
Indbundet
(0)
Pas godt på din hund
Pas godt på din kat
Pas godt på din katKatherine Starke
239,95 DKK
Indbundet
(0)
Pas godt på din kat

Mere om Katharine Starke

Katharine Starke har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Starkes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pas godt på din hund" i serien "Pas godt på" udgivet af Forlaget Flachs - "Pas godt på din kat" i serien "Pas godt på" udgivet af Forlaget Flachs

Katharine Starkes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Katharine Starke hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille Starkes bøger som indbundet. Starkes bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Flachs.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pas godt på din hund" af Katharine Starke

Hos Bog & idé er "Pas godt på din hund" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Pas godt på". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Flachs.

"Pas godt på din kat" af Katharine Starke

Det er muligt at købe Katharine Starkes "Pas godt på din kat" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Starkes serie "Pas godt på". Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katharine Starke