LegekædenKasper Dolberg

Bøger skrevet af Kasper Dolberg

Læs mere om Kasper Dolberg
1 produkter
1 produkter
Læs med landsholdet - Kasper Dolberg
TILBUD
Læs med landsholdet - Kasper DolbergOle Sønnichsen
63,96 DKK79,95 DKK
Indbundet
(1)
Læs med landsholdet - Kasper Dolberg

Mere om Kasper Dolberg

Du kan kun købe en enkelt bog af Kasper Dolberg her hos Bog & idé. Bogen hedder "Læs med landsholdet - og Kasper Dolberg". Det er CARLSEN, der har publiceret den på dansk. "Læs med landsholdet - og Kasper Dolberg" er desuden tilknyttet serien "Læs med landsholdet Carlsens læsestart".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Læs med landsholdet - og Kasper Dolberg" af Kasper Dolberg

"Læs med landsholdet - og Kasper Dolberg" kan købes som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Læs med landsholdet Carlsens læsestart". Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Dolberg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Dolberg