LegekædenKarin Hultman Jensen

Bøger skrevet af Karin Hultman Jensen

Læs mere om Karin Hultman Jensen
1 produkter
1 produkter
Pixi®-serie 148: Til de mindste (kolli 48)
Pixi®-serie 148: Til de mindste (kolli 48)Til de mindste (kolli 48)
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Pixi®-serie 148: Til de mindste (kolli 48)

Mere om Karin Hultman Jensen

Karin Hultman Jensen har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mormor og Svend flyver i luftballon" udgivet af Gyldendal - "Elvira og Pelle" udgivet af Carlsen

Karin Hultman Jensens bøger

Du kan købe to bøger af Karin Hultman Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Jensen som indbundet. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mormor og Svend flyver i luftballon" af Karin Hultman Jensen

Hos Bog & idé er "Mormor og Svend flyver i luftballon" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Karin Hultman Jensen "Elvira og Pelle"

Det er muligt at købe Karin Hultman Jensens "Elvira og Pelle" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Hultman Jensen