LegekædenKajsa Gordan & Sofia Nordin

Bøger skrevet af Kajsa Gordan & Sofia Nordin

Læs mere om Kajsa Gordan & Sofia Nordin
2 produkter
2 produkter
Bedste venner for det meste
Bedste venner for det mesteKajsa Gordan & Sofia Nordin
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Bedste venner for det meste
Alene hjemme
Alene hjemmeKajsa Gordan & Sofia Nordin
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Alene hjemme

Mere om Kajsa Gordan & Sofia Nordin

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Kajsa Gordan & Sofia Nordin. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Nordin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bedste venner for det meste" udgivet af Gads Børnebøger - "Alene hjemme" udgivet af Gads Børnebøger

Mere om Kajsa Gordan & Sofia Nordins bøger

Du kan bestille to bøger af Kajsa Gordan & Sofia Nordin her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Nordin som indbundet. Nordins bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gads Børnebøger.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kajsa Gordan & Sofia Nordins "Bedste venner for det meste"

Hos Bog & idé er "Bedste venner for det meste" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Børnebøger.

Kajsa Gordan & Sofia Nordin "Alene hjemme"

Det er muligt at købe Kajsa Gordan & Sofia Nordins "Alene hjemme" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kajsa Gordan & Sofia Nordin