LegekædenKaja Meyer

Bøger skrevet af Kaja Meyer

1 produkter
1 produkter
Første
FørsteKaroline Ferreria
49,95 DKK
Hæftet
(1)
Første

Mere om Kaja Meyer

Der er kun én bog af Kaja Meyer tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Første". Det er Lurifaks, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kaja Meyers "Første"

Det er muligt at købe Kaja Meyers "Første" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lurifaks.

Endnu en af Kaja Meyer fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kaja Meyer