LegekædenJuan Días Canales

Bøger skrevet af Juan Días Canales

Læs mere om Juan Días Canales
1 produkter
1 produkter
Blacksad – Det store samlebind
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blacksad – Det store samlebindJuan Días Canales
424,96 DKK
Indbundet
(5)
Blacksad – Det store samlebind

Mere om Juan Días Canales

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Juan Días Canales. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Canales' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blacksad 6" udgivet af Cobolt - "Blacksad – Det store samlebind" udgivet af Cobolt - "Blacksad 5: Amarillo " i serien "Blacksad" udgivet af Cobolt

Mere om Juan Días Canales' bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Juan Días Canales hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Canales fås blot som indbundet. Juan Días Canales bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Cobolt.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Juan Días Canales' "Blacksad 6"

Hos Bog & idé er "Blacksad 6" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Blacksad – Det store samlebind" af Juan Días Canales

Det er muligt at købe Juan Días Canales' "Blacksad – Det store samlebind" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
Juan Días Canales