LegekædenJonatan Leer

Bøger skrevet af Jonatan Leer

1 produkter
1 produkter
Kød
KødJonatan Leer
189,95 DKK
Hardback
(1)
Kød

Mere om Jonatan Leer

Der findes flere bøger af Jonatan Leer tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Leers seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad og medier" udgivet af Samfundslitteratur - "Kød" i serien "Maxi" udgivet af Straarup & Co - "Kød " i serien "Maxi" udgivet af Straarup & Co - "Kød" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kød" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kød" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kød" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Madskulinitet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Madskulinitet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Jonatan Leers bøger

Du kan købe ni bøger af Jonatan Leer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Jonatan Leer bøger i flere forskellige formater. Jonatan Leer bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mad og medier" af Jonatan Leer

"Mad og medier" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kød" af Jonatan Leer

Det er muligt at købe Jonatan Leers "Kød" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i serien "Maxi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Straarup & Co.
Detaljer
Fulde navn:
Jonatan Leer