LegekædenJohn Romita Jr.

Bøger skrevet af John Romita Jr.

3 produkter
3 produkter
Spider-Man: Hjemkomst
Spider-Man: HjemkomstJ. Michael Straczynski
189,95 DKK
Indbundet
(0)
Spider-Man: Hjemkomst
All Star Batman 1
All Star Batman 1Jock
239,95 DKK
Indbundet
(1)
All Star Batman 1
All Star Batman 2
All Star Batman 2John Romita Jr.
229,95 DKK
Indbundet
(0)
All Star Batman 2

Mere om John Romita Jr.

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af John Romita Jr.. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Jr..
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "All Star Batman 2" i serien "DC Universet genfødt" udgivet af RW Edizioni - "All Star Batman 1" i serien "DC Universet genfødt" udgivet af RW Edizioni

Mere om John Romita Jr.s bøger

Du kan bestille to bøger af John Romita Jr. her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jr. fås blot som indbundet. Jr.s bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af RW Edizioni.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John Romita Jr.s "All Star Batman 2"

Det er muligt at købe John Romita Jr.s "All Star Batman 2" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i Jr.s serie "DC Universet genfødt". Det er RW Edizioni, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"All Star Batman 1" af John Romita Jr.

Hos Bog & idé er "All Star Batman 1" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Jr.s serie "DC Universet genfødt". Det er RW Edizioni, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Romita Jr.