LegekædenJohn Layman

Bøger skrevet af John Layman

Læs mere om John Layman
2 produkter
2 produkter
Batman - detective comics Kejserpingvinen
Batman - Detective ComicsJohn Layman
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Batman - Detective Comics
Batman - detective comics Wrath
Batman - Detective ComicsJohn Laymand
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Batman - Detective Comics

Mere om John Layman

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af John Layman. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Layman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Batman - Detective Comics" i serien "Batman - Detective Comics" udgivet af RW¤Zoom - "Batman - Detective Comics" i serien "Batman" udgivet af RW¤i samarbejde med Forlaget Zoom

Bøger af John Layman

Du kan købe to bøger af John Layman her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Laymans bøger kommer blot som indbundet. Layman har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Laymans "Batman - Detective Comics"

Det er muligt at købe John Laymans "Batman - Detective Comics" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i Laymans serie "Batman - Detective Comics". Det er RW¤Zoom, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Batman - Detective Comics" af John Layman

Hos Bog & idé er "Batman - Detective Comics" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Laymans serie "Batman". Det er RW¤i samarbejde med Forlaget Zoom, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Layman