LegekædenJock

Bøger skrevet af Jock

1 produkter
1 produkter
All Star Batman 1
All Star Batman 1Jock
239,95 DKK
Indbundet
(1)
All Star Batman 1

Mere om Jock

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Jock. På listen nedenfor finder du -s seneste udgivelser.
Bøgerne fra Jock tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Disciplin er frihed" udgivet af Herreværelset - "All Star Batman 1" i serien "DC Universet genfødt" udgivet af RW Edizioni - "Laos Handbook " i serien "Footprint" udgivet af Footprint Handbooks

Bøger af Jock

Jock har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Jock bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra - lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Disciplin er frihed" af Jock

Det er muligt at købe Jocks "Disciplin er frihed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Herreværelset.

"All Star Batman 1" af Jock

Hos Bog & idé er "All Star Batman 1" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "DC Universet genfødt". Det er RW Edizioni, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jock