LegekædenJessika Devert

Bøger skrevet af Jessika Devert

Læs mere om Jessika Devert
1 produkter
1 produkter
Sille læser
Sille læserAnnika og Jessika Devert
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Sille læser

Mere om Jessika Devert

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Jessika Devert. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Devert.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jessika Deverts bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Du nalkas ljuva sommar" i serien "Sardinön" udgivet af SAGA Egmont - "Julen varar än till påska" i serien "Sardinön" udgivet af SAGA Egmont - "Julen varar än till påska " i serien "Sardinön" udgivet af SAGA Egmont - "Nu är det jul igen" i serien "Sardinön" udgivet af SAGA Egmont - "Nu är det jul igen" i serien "Sardinön" udgivet af SAGA Egmont - "Vindieten" udgivet af SAGA Egmont - "Vindieten" udgivet af SAGA Egmont - "Nazitøsen - en sand historie" udgivet af HarperCollins Nordic - "Nazitøsen" udgivet af HarperCollins Nordic - "Sille læser" udgivet af Lamberth - "Silles kæledyr" udgivet af Lamberth - "Sille læser" udgivet af Lamberth

Mere om Jessika Deverts bøger

Du kan finde 12 bøger af Jessika Devert her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Jessika Devert bøger i samtlige formater. Deverts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Du nalkas ljuva sommar" af Jessika Devert

Hos Bog & idé er "Du nalkas ljuva sommar" tilgængelig som lydbog. Med Jessika Deverts "Du nalkas ljuva sommar" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Deverts serie "Sardinön". Bogen er til salg hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

"Julen varar än till påska" af Jessika Devert

"Julen varar än till påska" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Julen varar än till påska" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Deverts serie "Sardinön". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Jessika Devert