LegekædenJessica Frej

Bøger skrevet af Jessica Frej

1 produkter
1 produkter
Let at lave
KUN ONLINE
OUTLET
Let at laveJessica Frej
50,00 DKK
Hardback
(1)
Let at lave

Mere om Jessica Frej

Jessica Frej har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Frej.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Let at lave" udgivet af HarperCollins - "Bag uden gluten" udgivet af Turbine

Mere om Jessica Frejs bøger

Jessica Frej har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jessica Frej kommer i forskellige formater. Frejs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jessica Frejs "Let at lave"

Det er muligt at købe Jessica Frejs "Let at lave" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er HarperCollins , der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Bag uden gluten" af Jessica Frej

Det er muligt at købe Jessica Frejs "Bag uden gluten" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Jessica Frej