LegekædenJesper Roos Jacobsen

Bøger skrevet af Jesper Roos Jacobsen

Læs mere om Jesper Roos Jacobsen
2 produkter
2 produkter
Grydeklar - Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne
Grydeklar - Godnathistorier, der får børn til at smile i søvneMaren Uthaug
229,95 DKK
Indbundet
(4)
Grydeklar - Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne
Verdens uheldigste mennesker
Verdens uheldigste menneskerJesper Roos Jacobsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdens uheldigste mennesker

Mere om Jesper Roos Jacobsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jesper Roos Jacobsen. På listen nedenfor har du Jacobsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter" i serien "Bækager boldklub" udgivet af Carlsen - "Wings, Wonderkids 5.kl. Lydfiler" udgivet af Alinea - "EM 2020 - Bogen med landsholdet" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Grydeklar - Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne" udgivet af Carlsen - "Hvis alle kendte dit logo" udgivet af Dansklærerforeningen - "Bækager Boldklub (4) - Offside og osterejer" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub (4) - Off-side og osterejer" i serien "Bækager boldklub" udgivet af Carlsen - "Bækager Boldklub (4) - Offside og osterejer" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Grydeklar - Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub (3) - Mur og mågeklatter" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub (3) - Mur og mågeklatter" i serien "Bækager boldklub" udgivet af Carlsen - "Bækager Boldklub (3) - Mur og mågeklatter" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub 1 - Tæsk og tuba" i serien "Bækager boldklub" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bækager Boldklub 2 - Pokaler og puddelhund" i serien "Bækager boldklub" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bækager Boldklub 1 - Tæsk og tuba" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub 2 - Pokaler og puddelhund" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub (2) - Pokaler og puddelhund" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Bækager Boldklub (1) - Tæsk og tuba" i serien "Bækager boldklub" udgivet af CARLSEN - "Bogen om - Prutter" udgivet af CARLSEN - "Wings, Wonderkids, Textbook" i serien "Wings" udgivet af Alinea - "Wings 5.kl. Wonderkids Workfolie" i serien "Wings" udgivet af Alinea - "Wings 5 kl. teacher's guide" i serien "Wings" udgivet af Alinea

Mere om Jesper Roos Jacobsens bøger

Du kan finde 24 bøger af Jesper Roos Jacobsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Jesper Roos Jacobsen bøger i samtlige formater. Jacobsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Roos Jacobsens "Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter"

Hos Bog & idé er "Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Jacobsens serie "Bækager boldklub". Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jesper Roos Jacobsen "Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter"

"Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Bækager Boldklub (5) - Bold og badehætter" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af serien "Bækager boldklub". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Roos Jacobsen