LegekædenJens-Jørgen Jensen

Bøger skrevet af Jens-Jørgen Jensen

0 produkter

Mere om Jens-Jørgen Jensen

Der er flere forskellige bøger af Jens-Jørgen Jensen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vild med taster og teknik" i serien "Vild med" udgivet af Forlaget 55° Nord - "Ugler i mosen - og alverdens andre lege" udgivet af Forlaget 55° NORD - "Pingvinen i bolsjebutikken" udgivet af 55° Nord

Jens-Jørgen Jensens bøger

Du kan finde tre bøger af Jens-Jørgen Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jens-Jørgen Jensen kommer i et udvalg af formater. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens-Jørgen Jensens "Vild med taster og teknik"

"Vild med taster og teknik" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Vild med". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget 55° Nord.

Jens-Jørgen Jensen "Ugler i mosen - og alverdens andre lege"

"Ugler i mosen - og alverdens andre lege" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget 55° NORD.
Detaljer
Fulde navn:
Jens-Jørgen Jensen